Ny hytte i ferien?


Ideen er enkel: "hvorfor kjøpe flere hytter eller leie fritidsboliger når man kan byttelåne seg til dette gratis"?

Noen blir litt lei av å dra på den samme hytta hver gang. Mange ønsker bading og båtliv som en forandring til ferien på fjellet. Eller omvendt. Hva da med å byttelåne seg til en sommeruke på Sørlandskysten mot at den andre familien får benytte seg av hytta di på fjellet om vinteren? Altså bytte brukstid?

hyttebytte.org hjelper dere med dette. Tjenesten fungerer slik:
Gjennom en booking-kalender vil man se når de ulike hytteobjektene er ledige. Man søker etter passende hytter, og kan så reservere en annen hytte i tidsperioden når denne hytten er ledig for bytte. Når du har sendt en anmodning om bytte, en reservasjon, så vil medlemmet i den andre enden motta denne, og kan velge om byttet med deg aksepteres eller takke nei til tilbudet. Et hyttebytte trenger ikke gjøres samtidig. En byttekontrakt regulerer forholdet, og angir vilkårene for bruk av hytta.
Tilsvarende velger dere å takke nei eller akseptere tilbud som andre sender til dere. Inntil videre er det kun to parter i et bytteforhold, og partene bytter seg imellom.

Hørtes dette enkelt og forlokkende ut?
Siste nytt finner du på facebook Del Hyttebytte.org med venner  
hyttebytte.org - Norsk tjeneste for byttelåning og utleie av fritidsboliger
Norsk tjeneste for byttelåning av
hytter og fritidseiendommer
hyttebytte.no - Bytte hytte  |   hytte.no - Alt om hytte  |  hytteforum.net - For hytteeiere  |  Norges Hytteforbund  |  It Drift AS - Websystemer
boligbytte.no - HomeLink Norge  |  hardangerportalen.no - Om Hardanger